Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Säkerhet

Securitas

Hemlarm

Just nu får du som är HSB-medlem 25% rabatt på hemlarm från Securitas. Rabatten gäller både grundpaket och tillbehör. 

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Genom att fokusera på säkerhetstjänster som är anpassade till den enskilde kundens behov gör våra medarbetare skillnad.


För att ta del av erbjudandet logga in på Mitt HSB.

 

SSF Stöldskyddsföreningen

SSF har sedan 1934 erbjudit produkter och tjänster som gör vardagen säkrare för dig och svårare för tjuven, t.ex. tjänster som SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport och den välkända SSF Nyckelbrickan. Vi har också olika typer av stöldskyddsmärkningar för dina ägodelar. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av våra erbjudanden.

Beredskapsfabriken

I orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på vattendunkar, gasolkök och
färdiga krispaket.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Svenska Skydd

Svenska Skydd hjälper privatpersoner med leverans och montering av säkerhetsdörrar

Som HSB-medlem kan du beställa svensktillverkade säkerhetsdörrar till ett förmånligt pris. Svenska Skydds säkerhetsdörr är tillverkad i trämönstrad eller lackerad stålplåt som är lättskött och tålig.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.