Allmänna utrymmen

I föreningen finns en rad allmänna utrymmen som får nyttjas av de boende.

Tvättstuga

Tvättsugan finns och nås via innergården. Bokning görs digitalt med Aptus bokningssystem antingen via den digitala bokningstavlan precis utanför tvättstugan, datorn eller Aptus Home-appen. Tvättstugan kan bokas varje dag mellan kl 08-24 i fyra timmars pass och det går att boka upp till 2 gånger per 10 dagar. Man kan bara boka ett pass åt gången.

• Tid 1 kl. 08-12

• Tid 2 kl. 12-16

• Tid 3 kl. 16-20

• Tid 4 kl. 20-24

Tvättstugan är vårt gemensamma ansvar och den ska städas efter användning. Ludd ska tas bort ur torktumlare. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp torkas rena. Även golven ska torkas av.

 

Cykelrum

Det finns ett cykelrum i föreningen och den finns på Bergmansgatan mellan uppgång 13 och 15. I detta utrymme är det endast tillåtet att förvara cyklar. Det finns två lås till detta utrymme och nyckeln till överlåset ska alla ha. Om man mot förmodan inte har den, vänligen kontakta styrelsen.

 

Innergården

Detta utrymme får nyttjas både av de boende och affärsloklasinnehavarna. Här kan man bla grilla, umgås med grannar och bekanta. Innergården är allas ansvar att hållas i ett fint skick. Sedan så är det HSB Mölndal som har hand om skötsel och underhåll av den året runt.