Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyr lägenhet hos en erfaren hyresvärd - det är trygghet

Med omkring 25 000 hyresrätter över hela landet är vi i HSB inte bara en av de stora hyresvärdarna, vi är också en av de mest erfarna. Det är en trygghet för dig som hyresgäst. Vi är dessutom en kooperation, som låter vinsten gå tillbaka till boendet. Det betyder att vi satsar på dig som hyresgäst och investerar i det hus där du bor. Våra hyreslägenheter förmedlar vi i första hand till våra medlemmar som bosparar. I HSB vill vi skapa det goda boendet, och det betyder att vi är seriösa och långsiktiga – att vi är en trygg hyresvärd.

Sök lediga lägenheter

HSB Mölndal har 237 hyresrätter i Mölndal och Kållered. När vi har lediga lägenheter hittar du dem under Sök boende. Där kan du också söka HSBs hyresrätter i resten av landet. För att söka våra lediga lägenheter behöver du vara medlem och bospara i HSB. Läs gärna mer om HSBs bosparande.

Hur lång tid tar det att få en lägenhet?

Det varierar från lägenhet till lägenhet. HSB Mölndal fördelar i första hand lediga lägenheter till bosparande HSB-medlemmar. Antal bosparpoäng som behövs beror på vilka bosparare som är intresserade av just den lägenhet som du söker.

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och få förtur till din nya bostad. 

Börja bospara

Bospara i HSB och spara till ett framtida boende. Som bosparare i HSB har du möjlighet till förtur till våra hyresrätter och nybyggda bostadsrätter i hela landet. 

Sök bostad

Sök HSBs hyresrätter i hela landet.