Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi erbjuder fastighetsförvaltning i Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Munkedal, Tanum, Skara, Mariestad, Lidköping, Strömstad, Sotenäs och Åmål men vi kan självklart hjälpa till i fler kommuner i vår region.

HSBs fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningen är en enkel lösning på många problem - det är ett prisvärt och tryggt erbjudande, oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Vi kan erbjuda fastighetsförvaltning i Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Skara, Mariestad, Lidköping och Åmål där vi har medarbetare på plats, men givetvis även i fler orter i Norra Götaland. Vi kan hjälpa er med fastighetsförvaltare, ekonomisk förvaltning, renoveringar, energitjänster, fastighetsskötsel, underhållsplan och allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening. Vill du läsa mer om våra tjänster kan du läsa vår folder om fastighetsförvaltning. 

Det breda tjänsteutbudet gör det enklare att driva en
effektiv förvaltning. Med både kvalitets- och miljöcertifiering kan vi
garantera att våra arbeten utförs med högsta kvalitet och med hänsyn
till miljön.

Vi anpassar tjänsterna för att tillgodose olika föreningars behov, storlek och ambitionsnivå. Vi skräddarsyr ett förvaltningsupplägg anpassat efter just din förenings behov och önskemål. Kontakta oss så tittar vi på vilken lösning som passar just ert behov av fastighetsförvaltning.

ROT-tjänster för privatpersoner

Läs mer

RUT-tjänster för privatpersoner

Läs mer