Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel

För att hålla en fastighet i gott skick behöver den skötas om på rätt sätt. HSB Norra Götalands fastighetsskötare bidrar till god fastighetsskötsel – både i och runt er fastighet. Våra fastighetsskötare  i Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Vänersborg, Skara, Lidköping, Mariestad och Åmål kan utföra tjänster i hela Norra Götaland.

HSB Norra Götaland har ett brett utbud av tekniska förvaltningstjänster inom ramen för sin fastighetsförvaltning, och kan erbjuda ett heltäckande paket av yttre och inre fastighetsskötsel. Våra lösningar passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar. Avtalen kan skräddarsys utifrån era specifika behov. Oavsett om det handlar om lokalvård, tillsyn, felavhjälpande underhåll, skötsel av grönytor, lekplatsbesiktningar eller snöröjning sker förvaltningen i dialog med föreningen. Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet och är välutbildade. Det ska vara lätt, tryggt och bekvämt att bo i en bostadsrätt förvaltad av HSB Norra Götaland.

Kontakta oss om fastighetsskötsel

Vi har fastighetsskötare för brf i Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Vänersborg, Skara, Lidköping, Mariestad och Åmål. Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss.