2017-06-26

Denna gång finns inte så mycket nytt att informera om. Kalendariet har blivit uppdaterat och information som behövde komma ut snabbt har redan publicerats under nyheter.

In- och utfart till garaget

Vecka 26-31 har kommunen semester och då kommer arbetet  med omläggning av VA-ledningar ta paus. Under ovan nämnd period tas avspärrningen bort och oridinarie väg via Västra Varvsgatan kommer kunna användas för in- och utfart till garaget.

Save the date

Den 17 augusti planeras en aktivitet i området som ännu inte är klar i detalj, därför ges det i nuläget ingen information om vad som kommer att ske. Däremot bör ni följa med i kalendariet om ni är intresserade av att vara med. Alla kommer kunna delta och är hjärtligt välkomna, vi ska ha kul tillsammans.

E-parkera

Under sommaren kommer ni att få er nya aktiveringskod till e-parkera. Den nya koden består av ert lägenhetsnummer + två bokstäver. Datum för övergång till de nya aktiveringskoderna är den 1 september, se mer information i kalendariet.

Studieförbundet Vuxenskolan

Under förhandlingarna med Studieförbundet Vuxenskolan (SV) angående lokalerna i Residensgatan 4E bestämde sig SV för att stanna kvar i sina befintliga lokaler ett tag till. Därmed är vi utan hyresgäst för detta utrymme. Om ni känner till någon som är intresserad av att hyra plats för sin verksamhet så finns dessa ytor tillgängliga för förhandling. Ytan är lite drygt 100 kvm och hyran är ca 1 000 kr/kvm. För intresse är ni välkomna att maila frågor till info.hagern@gmail.com.

Foto på styrelsemedlemmarna

Under första styrelsemötet efter sommaren, som är planerat den 1 augusti, kommer sytrelsen att fotograferas för att alla ska kunna se vilka vi är som ingår i styrelsen.

  • Det var allt för denna gång, nu hoppas vi bara på en riktigt skön och förhoppningsvis varm och solig sommar.
    Det var allt för denna gång, nu hoppas vi bara på en riktigt skön och förhoppningsvis varm och solig sommar.