2017-08-21

Information från styrelsemötet den 21 augusti.

 

Grillningen den 17 augusti

Det var roligt att så många kunde komma för att äta hamburgare och umgås. Totalt var det 35 som gick tipsrundan där ingen lyckades spika alla svaren. 9 av 10 möjliga var det högsta resultatet och det var trevligt att de flesta engagerade sig. Tack för att så många kom och vi hoppas på ännu fler nästa gång.

E-parkera

Nu ska ni ha fått er nya kod till tjänsten e-parkera i er brevlåda eller postfack. Det finns en lathund om hur tjänsten fungerar att ladda hem längst ner på sidan. Den nya koden börjar gälla söndag den 1 september.

Tänk på att spara lappen med den nya koden då den tillhör lägenheten och skall lämnas i bostaden vid eventuell avflyttning.

Alternativt kan ni kontakta vicevärden på Residensgatan 4E under öppettid eller lämna ett meddelande i vicevärdens brevlåda. Ange ert då ert lägenhetsnummer samt i vilken trappuppgång ni bor.

I båda fallen kommer ni få en ny lapp i er brevlåda med en nya koden, vilket kan ta någon dag från det ni anmäler att ni saknar kod. Tänk sedan på att spara lappen på ett bra ställe.

Cykelförråd

Nu är det dags att städa upp i cykelförråden. Senast den 30 november måste samtliga cyklar, sparkar eller eventellt andra saker som finns i cykelförråden, och ska finnas kvar, tydligt märkas med:

  • Ert namn
  • Er adress
  • År 2017

Står inte årtalet med, kommer det tolkas som att lappen är från tidigare år och därmed inte aktuell. Efter den 30 november kommer omärkta cyklar, sparkar etc. flyttas bort från förråden för att frigöra plats.

Sopning garage

Så sent som möjligt innan snön börjar falla kommer sopning av garaget att beställas. Det är alla som innehar en garageplats ansvar att hålla rent på sin hyrda parkeringsplats. Man håller rent och sopar ut skräp i gången, därefter kommer gångarna att både sopas och spolas. 

Vid bokad tvättid måste man använda sig av taggen när man ska gå in i tvättstugan. Strömmen till tvättmaskinerna slås endast på vid aktivering av taggen när man går in i tvättstugan.

Höststädning

Sommaren lider mot sitt slut och då kommer höststädningen i vårt område som ett brev på posten. Vi träffas lördagen den 30 september för att ställa undan utemöbler samt att vi hjälps åt att göra vårt område redo för den kommande vintervilan. 

Mellan fredag den 29 september och söndag den 1 oktober kommer en container finnas på grusplanen. Containern tas bort under måndagen och som vanligt får inget glas, elektronik eller miljöfasrligt avfall kastas i containern.