2019-02-14

Information från styrelsemötet den 11 februari 2019

Hissbyten
Arbetet går som på räls och i veckan påbörjades bytet av den sista hissen på Residensgatan 4. Efter den är det endast Residensgatan 6 kvar av de röda husen att byta hissar i. Informationsmöte för detta kommer att hållas på tisdag den 19 februari. 

Fika med teaterombud
Tisdag den 19 februari är det fika på med teaterombud Eva Lilja som kommer och informerar om vårens teaterprogram. 

Motioner
Tänk på att skicka in eventuella motioner senast den 28 februari för att den ska komma med till årets föreningsstämma som hålls den 28 maj. Nedan finner du en mall som du kan fylla i direkt i datorn och maila till styrelsen.

Medlemsmöten
Styrelsen har bestämt att inte hålla några fler medlemsmöten efter sommaren då vi har en ny styrelse efter föreningsstämman.

EU-val
Söndag den 26 maj är det EU-val och styrelsen har fått förfrågan om att hyra ut föreningeslokalen till Valnämnden. Om det blir så, kommer vi få väldigt nära för att gå och göra vår röst hörd till EU. Lokalen är reserverad av styrelsen hela den helgen tills det är bestämt hur det blir.

Entrédörrar
Ett flertal av våra dörrar till entréerna är skeva och har stort behov av att bytas ut. Styrelsen ska be att få in offerter på att byta samtliga dörrar för att det ska bli enhetligt i området. Om det är möjligt kan ett sådant byte eventuellt påbörjas under 2019.

QT-systemet
Systemet är nu ändrat så att de som fortfarande använde sig av den gamla versionen blir tvingade till det nya gränssnittet så nu hoppas vi på att det inte ska bli några fler dubbelbokningar. Om det ändå skulle ske, önskar styrelsen att ni mailar in det för kännedom till styrelsen. så vi får undersöka om det är något mer som behöver åtgärdas för att dubbelbokningar inte ska kunna ske. Tänk då på att uppge när det hände, vilka lägenhetsnummer som krockade i bokningen samt vilket objekt som blivit dubbelbokat. Ange gärna telefonnummer som man kan nå er på om det skulle uppstå följdfrågor.

Fixargruppen
Fixargruppen brukar träffast varje tisdag förmiddag i föreningslokalen. Om du råkar ha vägarna förbi och känner för att ta del i vad som händer i området är det bara att titta in. Kanske har du några bra förslag eller bara känner för att ta del av gemenskapen. Det spelar ingen roll, du är varmt välkommen.