Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB brf Nätet – nu bygger vi!

10 april 2019 Nu är spaden i marken! Idag tog vi det första spadtaget för 80 nya bostadsrätter i HSB brf Nätet i Lund.

Runt 50 personer hade kommit för att vara med när spaden skulle sättas i marken till den näst sista etappen i Arenaparken i Lund. Bland gästerna fanns såväl köpare som representanter från HSB, Lunds kommun, Veidekke och arkitekter.

Gästerna hälsades välkomna av Caroline Sellström, affärsområdeschef marknad och medlem på HSB Skåne, innan Philip Sandberg, ordförande i Lunds kommunstyrelse, Ann Irebo, vd för HSB Skåne samt Jimmy Bengtsson, vd för Veidekke i tur och ordning sade några ord om projektet. Därefter tog de plats i de grävmaskiner som stod redo för spadtaget. När väl spadtagen var tagna rungade applåderna och skratten bland besökarna. Efter avslutat spadtag bjöds besökarna på en bit mat och kaffe.

Under sen eftermiddag och kväll hålls öppet hus på byggarbetsplatsen för intressenter.

Området som idag utgör Arenaparken var för bara några år sedan en parkeringsplats. När området är färdigställt rymmer det cirka 800 bostäder. HSB brf Nätet som nu byggstartats kommer att utgöras av fyra huskroppar och totalt 80 bostadsrätter. Nästa etapp och därmed den avslutande etappen i Arenaparken kommer att utgöras av kvarter målet, 47 hyresrätter som byggstartas inom några månader.

Läs mer om HSB brf Nätet