Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Information med anledning av covida-19

17 mars 2020 Folkhälsomyndigheten bedömer att det finns mycket hög risk för samhällsspridning av covid-19 i Sverige. HSB Uppsala och Upplands Boservice följer utvecklingen noga. Av omtanke gentemot våra kunder, medlemmar och medarbetare har vi vidtagit några försiktighetsåtgärder.

Upplands Boservice håller öppet men undanber spontana besök

Upplands Boservice håller öppet som vanligt både i Enköping och Uppsala, men vi undanber oss spontana besök som inte är absolut nödvändiga. Har du papper som du ska lämna in till oss går det utmärkt att lämna dessa i vår brevlåda som står ute vid vägen.

Kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi dig gärna, kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida.

Vi har också svar på några av våra vanligaste frågor i vår FAQ.

HSB Uppsala håller kontoret stängt

HSB Uppsala har stängt kontoret för spontana besök. Vi kommer självklart att vara tillgängliga för dig via telefon och e-post.

E-post: kontakt.uppsala@hsb.se
Telefon: 018-18 00 00

Fysiska möten och regler för våra lokaler

I nuläget är vi ytterst restriktiva med att ta emot externa möten på våra kontor.

För att vistas i våra lokaler, behöver alla vara friska från symptom på luftvägsinfektioner eller influensa/förkylning.

Våra medarbetare är självklart hemma om de har förkylningssymptom.

Gäller tills vidare

Detta gäller tills vidare. Genom att minska antalet fysiska möten vill vi begränsa smittspridning och på sikt bidra till att minska trycket på vården.

Vi kommer att följa utvecklingen noga och hålla oss uppdaterade om läget. De rekommendationerna som myndigheterna ger kommer att ligga till grund för kommande beslut vi fattar.

Vi jobbar nu hårt för att detta ska innebära så liten påverkan för dig som möjligt och göra allt vi kan för att verksamheten ska fungera så bra som möjligt under denna period.

Tack för visad förståelse!