Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Nordvästra Götaland höll digital föreningsstämma

20 maj 2020 De 19 maj var det dags för HSB Nordvästra Götalands föreningsstämma som denna gång hölls i ett annorlunda format än tidigare.

För att minska smittspridning i och med Covid -19 uppmanades alla fullmäktige som hade möjlighet att delta digitalt i stället för att närvara i stämmolokalen.

Just konsekvenserna av pandemin lyftes utifrån perspektivet att alla drabbas, men främst de som redan är fattiga. HSB Nordvästra Götaland har därför anslutit till ett nationellt initiativ, där den kooperativa biståndsorganisationen (We Effect) startar kampanj för att sprida information om hur pandemin slår mot fattiga i de 23 länder som organisationen arbetar i. Genom kampanjen vill We Effect också samla in pengar till mer av humanitära insatser och HSB Nordvästra Götaland bidrar därför med drygt 20 000 kronor för detta ändamål.

Trots att föreningsstämman skiljde sig från tidigare års stämmor då fullmäktige har samlats gick allt fint och stämman kunde avhandlas på ett annorlunda men föredömligt sätt.