Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Uppsala planerar att bygga premiumlägenheter i Luthagen Strand

13 augusti 2020 HSB planerar att bygga premium-bostadsrätter i Luthagen Strand, i ett unikt läge vid kanten av Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet i Luthagen Strand erbjuder en möjlighet att bo i nyproducerad bostadsrätt med både hiss och parkering i huset, kvaliteter som annars är ovanliga i områdets befintliga bebyggelse. Preliminärt sker säljstarten under 2021.

- I Luthagen Strand kommer HSB att kunna erbjuda ett attraktivt och nybyggt boende för den som söker högsta kvalitet, säger Göran Jaxeus, vd HSB Uppsala. Tack vare det centrala och unika läget, i kombination med lägenheternas höga standard, räknar vi med ett stort intresse för det kommande projektet.

- De boende kommer bland annat att kunna njuta av balkonger med kvällssol och fin utsikt genom generösa fönsterpartier, säger Göran Jaxeus, vd HSB Uppsala.

HSBs projekt Luthagen Strand kommer att byggas strax intill åkanten vid Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet innebär en möjlighet att köpa nybyggd bostadsrätts-lägenhet i Luthagen Strand, ett område som sedan länge är i stort sett färdigbyggt.

Planeringen pågår för fullt och preliminärt räknar HSB med en säljstart under 2021. Tills vidare går det att anmäla intresse här och fortlöpande få information om projektet.