Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen in till nya Mitt HSB

20 februari 2020 Nu lanserar HSB ett helt nytt digitalt gränssnitt för inloggat läge, det vi kallar för nya Mitt HSB. Tidigare Mitt HSB har ersatts med ett nytt gränssnitt, med vissa nya funktioner och nytt innehåll.

Tanken med det nya inloggade läget är att ge dig som användare en bättre upplevelse där det är lättare att hitta till de tjänster du vill utföra. Mitt HSB kommer nu att fortsätta utvecklas.

Vad är Mitt HSB?

Mitt HSB är den digitala plattformen som alla våra kunder och medlemmar använder sig av för att sköta allt som har med boendet att göra. Om du bosparar i HSB kan du se dina bosparpoäng, om du är medlem kan du ta del av dina medlemsförmåner och är du förtroendevald i en bostadsrättsförening som köper ekonomisk förvaltning av vårt dotterbolag Upplands Boservice, kan du sköta föreningens ekonomi, attestera fakturor och mycket mer.

Här kan du se filmer som ger en snabb överblick över de största nyheterna och vilka funktioner som finns i Mitt HSB.

För dig som sitter i styrelsen:


För dig som är boende i en bostadsrättsförening:


För dig som bor i HSB, är medlem eller bosparare:

Hur loggar man in?

För att logga in i Mitt HSB, klicka på ”Logga in” uppe i menyn.

Tips: Kom ihåg att uppdatera länkarna om du haft bokmärken sparade i din webbläsare då dessa inte kommer fungera längre.