Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Musikquiz LIVE från Turning Torso

25 juni 2020 Efter en välbesökt och populär musikquiz sänder vi en uppföljare till succén.

Tisdagen den 30 juni sänder vi från Turning Torso ytterligare en rolig och underhållande musikquiz tillsammans med Björn Nilsson, en quiz med magiska inslag i sann Skåneanda. Livemusik och frågor om allt mellan himmel och jord i en mix som senare resulterar i att en vinnare koras.

Kvällens gäst Jacob Schenström, svensk och nordisk mästare i close-up magi, utlovar magiskt kluriga frågor. Tävla mot dig själv eller utmana dina vänner.

Livestreamen sänds på Facebook och det är kostnadsfritt att delta.

Några hålltider:
19:45 Uppvärmning med Björn Nilsson
20:00 Start Quiz (45-60min)
20:45 Kvällen avrundas med mer livemusik

Vinster i potten!
1a Pris: Våning 49 för en helkväll (upp till 18 personer)
2a-3e Pris: VIP-visning av Turning Torso (upp till 10 personer)

Din svarstalong mailar du till info@skyhighmeetings.com. För att vinna krävs det minst 5 rätta svar och en bra slogan eller motivering till varför just du ska bli den lyckliga vinnaren. Vinnarna utses och publiceras tillsammans med de rätta svaren den 1 juli på Sky High Meetings Facebook-sida. Glöm därför inte att följa oss.

LYCKA TILL!