Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Information gällande branden i Hammarslund

08 februari 2021 Under lördagsmorgonen inträffade en brand i vår hyresfastighet Hammarslund i Kristianstad. Det var en av radhuslägenheterna som började brinna. Personerna som bodde i huset fördes till sjukhus, men som tur var skadades ingen person allvarligt.

Det är i dagsläget okänt vad som orsakade branden och vi inväntar nu svar från utredningen. Vad som står klart är att förloppet var hastigt, men brandväggarna som är byggda mellan lägenheterna hindrade branden från att spridas. Brandskadan är därmed begränsad till just den drabbade lägenheten. Vår personal kom snabbt till platsen för att hjälpa de drabbade och för att sprida stöd och trygghet även bland brand grannarna. Stort tack till alla inblandade för er insats denna helg och för er professionalitet.

Har du frågor gällande händelsen går det bra att kontakta affärsområdeschef Christer Nilsson, via mejl eller telefon 046-210 84 41.