Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu är vi i full gång med budgetarbetet tillsammans med våra bostadsrättsföreningar

29 september 2022 Vi vill vara en trygg samarbetspartnern och ge er de bästa förutsättningarna att ta förbeslut om föreningens avgift. I år ser vi att flera styrelser kommer att behöva lyfta diskussionen om eventuella avgiftsjusteringar. Som stöd i det arbete har vi på HSB Södertörn, arbetat tillsammans med andra regionföreningar, Riksbyggen och storbanker. Tillsammans har vi gjort en sammanställning över de ekonomiska utmaningarna som vi står inför. Och hur det kommer påverka enskilda brf-föreningar. vi har också tagit fram en samlad bild av de kostnadsökningar som Sverige står inför och hur det kommer påverka brf-föreningarnas budgetförutsättningar.

Senast den 25 november 2022 behöver din ekonom få information om årsavgiften för 2023. Får vi informationen senare hinner vi inte få med den på första kvartalets avisering. . Sker beslutet på ett budgetmöte ser ekonomen till att informationen vidarebefordras.

Behöver ni specifik hjälp inför ert budgetarbete så har vi en bra tjänst, läs mer om det här. Där går vi igenom budgeten tillsammans med er i styrelsen samtidigt som ni får specifika råd som utgår från förutsättningarna i just er förening.  

Har ni ännu inte bokat något budgetmöte? Kontakta er ekonom så hjälper vi er.