Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bygglov inlämnat för HSB brf Strandhusen i Ystad

09 maj 2022 Under fredagen lämnades bygglovsansökan för HSB brf Strandhusen in till Ystads kommun. På fastigheterna Kokillen 1-2 ansöker HSB Skåne om att bygga 57 bostadsrätter fördelade på två huskroppar.
Tidig visualisering av HSB brf Strandhusen Tidig visualisering av HSB brf Strandhusen

Under december månad 2021 förvärvade HSB Skåne fastigheterna Kokillen 1-2 av NCC och HSB Skåne har därefter arbetat vidare på projektet. Bostadsrättsföreningen HSB brf Strandhusen registrerades hos Bolagsverket 1 mars 2022.

Det unika strandnära läget i kombination med omgivningarna och områdets historia har gett inspiration till såväl husens ovala utformning som det materialval dessa kommer att byggas i.

Beräknad säljstart för projektet är september 2022 och då kommer bosparande* medlemmar i HSB att ha möjlighet att teckna sig för projektet innan det sedan släpps till allmänheten.

* HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank. Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti. Läs mer på hsb.se/bospar