Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norr nominerad till Årets hållbarhetspris

29 april 2022 HSB Norr är nominerad till Årets hållbarhetspris på Luleå Business Awards 2022.
Mattias Lundström, vd och Nea Goldkuhl, Hållbarhetsansvarig HSB Norr

Årets hållbarhetspris tilldelas det företag eller den verksamhet som arbetar strategiskt för hållbarhet såväl socialt som ekonomiskt och miljömässigt, till exempel genom socialt ansvarstagande, energieffektivisering och miljöinnovationer. Företaget ska arbeta långsiktigt och visa en handlingskraft i det konkreta genomförandet.

Juryns motivering till HSB Norrs nominering är:

"HSB Norr nomineras för deras arbete med social och miljömässig hållbarhet. HSB Norr har år 2020 minskat sina CO2-utsläpp med 77 procent och ingick därför ett nytt klimatavtal i januari som sträcker sig till 2040. De har även ett stort fokus på att skapa energitjänster som hjälper bostadsrättsföreningarna att spara miljön och sänka sina kostnader. De arbetar för att skapa hållbara boenden där en del i det arbetet är att påverka villkoren för boendet genom att ge HSB:s syn på olika politiska förslag och driva frågor som är viktiga för medlemmarna, bostads-marknaden och den hållbara staden.”

Läs artikeln om Årets hållbarhetspris hos Norrbottens Affärer 

Vinnaren bland de tre nominerade företagen i kategorin Årets hållbarhetspris tillkännages under Luleå Business Awards galakväll den 3 juni.