Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Södertörn fortsätter sin utveckling

19 maj 2022 Varje år utvärderar vi vår verksamhet tillsammans med våra kunder och medlemmar. Resultatet från utvärderingen ligger till grund för bland annat delar av vår verksamhetsutveckling. I höst tar vi nya viktiga steg när vi utvecklar förvaltningsverksamheten.

Pandemin gjorde oss alla medvetna om hur viktigt det är med relationer. Tillsammans tog vi oss igenom en lång och svår tid. Nu är vi ute på andra sidan. Vi har lärt oss mycket under den här tiden, lärdomar som vi tar med oss när vi anpassar och utvecklar verksamheten mot ökad lokal närhet och närvaro. Vad det betyder? Jo, helt enkelt att fler medarbetare finns på våra lokalkontor.

Vi lever lokalt

HSB Södertörn har en unik position. Vi är ett stort varumärke men är i första hand en lokal aktör. Vi ska finnas där ni bor eftersom det är där vår leverans sker.

Därför fortsätter vi att utveckla verksamheten mot en ökad lokal närvaro. Genom vår utveckling av förvaltningsverksamheten ökar vi också kund- och medlemsservice samtidigt liksom också tryggheten i leveransen.

Egna kundteam

Med utgångspunkt i förvaltaravtalet skapar vi lokala kundteam som stöttar och servar dig som kund och medlem. Som kund kan du vara trygg i att dina kontakter med HSB Södertörn sker med någon som kan era avtal, vet vad som är på gång hos er och känner till era fastigheter. Det ökar leveranstryggheten samtidigt som det minskar risken för att frågor ramlar ”mellan stolar”.

Tillsammans med er ser vi fram mot att fortsätta utvecklas och växa.