Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB vinnare i Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare

11 maj 2022 Under onsdagskvällen gick finalen av Guldhemmet av stapeln i Stockholms stadshus. HSB Skånes Copartment var finalist i kategorin Årets bostadsprojekt och HSB var finalist kategorin i Årets bostadsutvecklare.
Guldhemmets logotype

Ann Irebo, vd, och Malin Bengtsson, kommunikatör, var på plats vid finalen i Guldhemmet i Stockholms stadshus under onsdagskvällen för att representera HSB Skåne och Copartment. Projektet var en av tre finalister, men nådde inte hela vägen till vinst i sin kategori. Här säger vi istället grattis till Skanska som kammade hem priset för Årets bostadsprojekt.

- Även om vi inte tog hem vinsten för Copartment så är det otroligt roligt att projektet tog sig hela vägen till final. Det är ett erkännande i sig och ett kvitto på att projektet ligger rätt i tiden både genom sin sociala hållbarhet och genom sättet att förädla befintligt bestånd, säger Malin Bengtsson, kommunikatör på HSB Skåne.

HSB var också nominerade i kategorin Årets bostadsutvecklare, där vi gick hela vägen till vinst. Motiveringen till vinsten var bland annat att HSB utvecklar bostäder med social hållbarhet i fokus, driver utvecklingen med nytänkande bostadskoncept, har lösningar för finansiering för unga förstagångsköpare och arbetar både innovativt och långsiktigt med hållbarhet i fokus. Stort grattis!