Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lunchseminarium 5 april: Hur hjälper vi förstagångsköpare in på bostadsmarknaden?

16 mars 2022 Det blir allt svårare för unga och andra grupper att köpa en egen bostad. Den statliga utredningen ”Förslag för att underlätta för förstagångsköpare på bostadsmarknaden” ska i slutet av mars ge förslag på åtgärder som gör det möjligt för fler att komma in på den ägda bostadsmarknaden.
Porträttbilder över de medverkande på lunchseminariet

Vi har bjudit in utredaren Eva Nordström som berättar om utredningens förslag. Därefter följer en debatt kring hur vi bäst hjälper unga in på bostadsmarknaden, där bland andra bostadsminister Johan Danielsson deltar. Varmt välkommen!

Medverkande:
Johan Danielsson, bostadsminister (S)
Eva Nordström, statlig utredare
Tanja Rasmusson, näringspolitisk chef Byggföretagen
Viktor Wärnick, bostadspolitisk talesperson (M)
Susanne Spector, chefsanalytiker Nordea
Johan Nyhus, förbundsordförande HSB

När: 5 april klockan 12–12:45

Plats: HSB-salen, Fleminggatan 41, Stockholm

För dig som inte har möjlighet att delta på plats i Stockholm finns det möjlighet att se seminariet digitalt i efterhand genom att ange din e-post via anmälningslänken. 

Anmälan: Anmäl dig via denna länk senast den 2 april.