Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lyssna på Bomorrow-podden om hållbart förebyggande arbete i bostadsområden

19 december 2022 För några veckor sedan höll vi ett webbinar om att arbeta förebyggande med integration och social hållbarhet i Nacksta och Bredsand i Sundsvall. I den här podden fördjupar vi oss i ämnet. Hur skapar man en god spiral för social hållbarhet i ett bostadsområde? Hur stöttar kommunen arbetet? Vad är viktigt gällande boende för den som är som ung i Sundsvall?

Den här podden handlar om hållbart förebyggande arbete i bostadsområden. Podden är en del av Bomorrow – mötesplatsen om framtidens hållbara boende, som CER/Mittuniversitetet, HSB Södra Norrland, Stadsutveckling Sundsvall, Sundsvalls kommun och flera andra fatighetsägare i Sundsvall arrangerar.

Lyssna till Marlene Svensson, processledare för social hållbarhet vid Sundsvalls kommun, Tomas Jonsson, ansvarig för hållbarhet och samhällsnytta på GIF Sundsvall, Peter Gotthardsson, styrelseordförande Lilium fastigheter och Li Norell, student på ekonomprogrammet och ledamot i studentekonomiföreningen Sundekon.

Samtalsledare är Anna-Karin Widehammar, kommunikationsstrateg på HSB Södra Norrland.

Lyssna på podden här.