Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Magi med HSB på Skärgårdsfesten i Karlskrona

30 juni 2022 Skärgårdsfesten i Karlskrona går av stapeln vecka 30 och HSB Sydost kommer att finnas på plats i montern på Borgmästaregatan mittemot Blekinge museum på torsdagen och fredagen kl 10-16. Inbjuden gäst på fredagen är trollerikonstnären Magic Markus.

Magic Markus blev svensk mästare i trolleri år 2019. Han kommer att bjuda på en fantastisk show fredagen 29/7 kl 14:00. Då visar han allt från trolleri med kortlekar till att förstöra prylar som sedan magiskt blir hela igen. Detta är en show som förvånar och skapar magisk stämning bland både vuxna och barn. Magic Markus finns på plats i montern och serverar mingeltrolleri för alla barn och vuxna redan från kl 11 på fredagen.

Utöver trolleri finns personal från HSB Sydost på plats för att svara på frågor om bland annat medlemskap, bosparande, nyproduktion och våra tjänster.

HSB Sydost har ett starkt fäste i Karlskrona och vi är på plats under Karlskronas stora sommarfest för att skapa goda relationer och berätta om våra nya projekt. Det är glädjande att vi har flera nya projekt på gång i staden, bland annat Posse på Pantarholmen med enastående utsikt över havet, som kommer att ha säljstart våren 2023. 

Ett annat projekt som är på gång är Blå port, ett tionvåningshus med 57 lägenheter, ett spjutspetsprojekt inom  hållbarhet med inflyttning hösten 2023.

Det blir självklart tävlingar också i montern där man kan vinna fina priser. Testa lyckan med vårt lyckohjul! Och självklart får alla barn både godis och ballonger med sig från montern.