Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsrabatt hos Mylla

20 oktober 2022 Frukt och grönsaker trivs bäst olika tider på året. Spara på både miljön och pengarna i plånboken genom att handla färska råvaror i säsong hos Mylla.
På mylla.se kan du handla färska råvaror i säsong - bra både för dig och miljön. På mylla.se kan du handla färska råvaror i säsong - bra både för dig och miljön.

Hos Mylla är det producenten som själv bestämmer priset och du slipper därmed dyra mellanhänder. Här kommer maten från lokala odlare och skickas direkt från gården hem till dig. Det blir bättre för både dig och den som producerat maten. Just nu får du som medlem i HSB Skåne 10% rabatt på dina tre första beställningar från mylla.se. För att använda rabatten behövs en rabattkod som du hittar i vårt inloggade läge i Mitt HSB.

Läs mer på Myllas hemsida: mylla.se