Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Slutsålt i brf Guldläge

03 mars 2022 Våra förväntningar på snabb säljtakt i brf Guldläge infriades - på mindre än tre månader har projektets 87 lägenheter sålt slut! Och 92 procent av lägenheterna såldes till lyckliga bosparare i HSB.

- Vi är väldigt glada att så många av våra bosparande medlemmar fick möjlighet att köpa en lägenhet i brf Guldläge. Det är ett kvalitetsboende i ett attraktivt läge som vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda, säger Mattias Lundström, vd HSB Norr.  

Den första lägenheten såldes 24 november, därefter har avtal tecknats i strid ström och den, 21 februari, såldes den sista bostaden. Totalt lämnade 434 personer in lägenhetshetsval och 84 av 87 lägenheter såldes till bosparare och medlemmar.HSB brf Guldläge omfattar två bostadshus om totalt 87 bostadsrätter om 1-5 rum och kök mellan 28-148 kvm. Lägenheterna får ljusa öppna planlösningar, välutrustade badrum, bra förvaring och bekväm tillgång till hiss och parkeringsgarage. De flesta lägenheter har balkong, uteplats eller terrass och de gemensamma ytorna erbjuder bland annat ett inglasat växthus och övernattningslägenhet.Inflyttning är planerad till slutet av 2024.   

Börja bospara och få förtur till ditt nya boende

Alla får köpa lägenhet av HSB men bosparande medlemmar har möjlighet att välja först. Ju tidigare du börjar bospara, desto större chans har du att få välja din drömlägenhet.  Lägenheterna erbjuds i turordning till dem som anmält intresse enligt nedan: 

  1. Antal bosparpoäng. 
  2. HSB-medlemmar efter antal medlemsår. 
  3. Övriga intresserade. 

Läs mer om HSBs bosparande och hur du börjar bospara här.