Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Års- och hållbarhetsredovisningen 2022 är här

27 april 2023 Nu har vi släppt vår års- och hållbarhetsredovisning för 2022 och du som är fullmäktig i en HSB-förening kan nu se fram emot kallelsen till årets stämma.

I den kombinerade års- och hållbarhetsredovisningen för 2022 som nu finns presenterad på hsb.se kan du läsa om de medvetna satsningar som vi gör inom såväl social- som ekonomisk- och ekologisk hållbarhet. Vi lyfter också flera av de händelser under året som varit betydelsefulla för verksamheten. Från sidan 75 hittar du vår årsredovisning.

- Nytt för årets upplaga är att den redaktionella delen, som tidigare låg först i utgåvorna, nu är integrerad med hållbarhetsredovisningen, säger Malin Bengtsson, kommunikationschef på HSB Skåne.

 

Nyfiken på att läsa?

Ta en titt i års- och hållbarhetsredovisningen 2022.