Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Parkhusen - Första spadtaget

24 november 2023 Vi kan stolt berätta att vi den 16 november satt spaden i marken för vårt projekt "Brf Parkhusen" i Landskrona.

Vi kan stolt berätta att vi den 16 november satt spaden i marken för vårt projekt "Brf Parkhusen" i Landskrona.

I LandskronaDirekt kunde man läsa följande:

Nybyggnationen av bostäder har bromsats upp kraftig på grund av den ekonomiska krisen. HSB och Granitor bryter dock mönstret. På torsdagen togs det första spadtaget i Brf Parkhusen, det vill säga på den i folkmun kallade Kumlatomten. Och till månadsskiftet drar arbetet igång på allvar.

Projektet omfattar 32 bostadsrätter i form av radhus och gatuhus med antingen egen trädgård eller balkong. Preliminär inflyttning beräknas till första kvartalet 2025.
Parkhusen är ett projekt som vi är väldigt stolta över och vi ser fram emot att välkomna de första inflyttarna, säger Joakim Sander, vd HSB Landskrona.

Gemensamt för alla bostäder är en hög standard när det gäller materialval.
– De är genomgående och det är öppet mellan det funktionella köket och vardagsrummet, för att skapa generösa sällskapsytor men också för att locka in mer ljus, säger Sven Andersson, projektledare på HSB.

Radhusen har både uteplats på framsidan och en liten trädgård på baksidan
– Det betyder att du kan njuta av solen hela dagen.

Byggentreprenörer är HSB Landskrona och Granitor.
– Det känns fantastiskt att äntligen vara igång med Parkhusen och få möjligheten att färdigställa och läka kvarteret Västerpark, säger Johan Svedström, affärschef på Granitor Properties.

Se filmen 

Hitta din bostad