Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Information om övergång till Kivra

15 september 2023 Har du aktiverat en digital brevlåda via Kivra? I så fall kommer avier från din bostadsrättsförening, hyresvärd eller HSB Södertörn att skickas dit i fortsättningen.

Fördelarna med den digitala brevlådan Kivra är flera; den minskar miljöbelastningen genom färre transporter och minskad användning av papper, avier kommer inte bort då hela hanteringen sker digitalt och det blir enklare att hantera räkningar. Helt enkelt en förbättrad kund och medlemsservice. 

Vem berörs? 

Du som tidigare fick pappersavier, men som har en aktiv digital brevlåda via tjänsten Kivra kommer från och med nu att få dina avier från oss skickade till dig digitalt, i stället för till din fysiska brevlåda.  

Om du redan idag har din avisering via e-faktura så händer ingenting. Allt fungerar precis som vanligt.  

Om du i stället har betalningar via autogiro kommer din specifikation från och med nu i Kivra. I övrigt fungerar allt precis som vanligt. 

Är du inte ansluten till Kivra får du din specifikation och faktura precis som vanligt. 

Vill avaktivera Kivra gör du enkelt det direkt i den tjänsten. Precis som vanligt loggar du in med BankId och du kan sedan göra de ändringar i inställningarna som du vill.  

Tack för att du är med och minskar vår gemensamma miljöbelastning!