Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lär dig hitta rätt i Mitt HSB

20 oktober 2023 Du vet väl att du som medlem i HSB har egen inloggning på hsb.se? Där hittar du allt från medlemsrabatter till ditt digitala medlemsbevis och information om din bostad. Lär dig mer om vad du hittar i ditt inloggade läge.

Menyval för alla medlemmar

STARTSIDAN: Här hittar du dina senaste händelser, såsom nya hyresobjekt som matchar din prenumeration av lediga bostäder på hsb.se. Bor du i en bostadsrätt? Då kan det även hända att din styrelse lagt upp ett meddelande till dig här.

BOSPAR: Med HSB Bospar* kan du få förtur till HSBs cirka 26 000 hyresrätter och nybyggda bostäder över hela Sverige. I Mitt HSB kan du enkelt följa dina poäng, eller komma igång med bosparandet om du inte redan är bosparare.

MITT MEDLEMSKAP: Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs om rabatterade priser på hjälp i hemmet, fri entré på Nordiska Museet eller hotellnätter till förmånliga priser? I Mitt HSB hittar du alla rabattkoder och länkar till dina medlemserbjudanden. Här hittar du även ditt digitala medlemsbevis.

SÖK BOSTAD: Har du skapat en prenumeration på HSBs hyresrätter i bostadssöket på hsb.se? Då hittar du en översikt över alla aktuella prenumerationer här. Du kan även följa intresseanmälningar som du gjort för lediga hyresobjekt under denna meny. Blir du erbjuden visning av ett hyresobjekt ser du det direkt i Mitt HSB.

MIN PROFIL: Se över din profil så att dina kontaktuppgifter stämmer. Här har du möjlighet att välja att få notiser när något som berör dig uppdateras i Mitt HSB. Notiserna skickas till din mejl så se till att ha en uppdaterad mejladress registrerad i Mitt HSB.

Menyval för dig som bor i HSB

ÄRENDEN & FELANMÄLAN: Bor du i en bostad som har felanmälan hos HSB? Då är ditt inloggade läge snabbaste vägen till att anmäla ett fel i din bostad. Här kan du sedan följa din felanmälan och även se om någon granne eller styrelsen har gjort en felanmälan för de gemensamma utrymmena, så slipper du anmäla något som redan har blivit felanmält.

MIN BOSTAD: Ska du lägga om dina bostadslån eller av annan anledning behöver ett utdrag ur lägenhetsregistret? Då kan du numera själv skriva ut, eller spara ner en pdf, med bostadsinformationen för din bostad. Under det här menyvalet hittar du även dina avier för avgiften/hyran. Söker du en blankett för exempelvis att göra ett uttag ur den inre fonden eller ansöka om att hyra ut din bostad i andra hand hittar du den här.

*Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kr. Läs mer på hsb.se/bospara