Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trygghet och kvalitet med våra ramavtal

12 december 2023 HSB Mölndal har tecknat ramavtal med noggrant utvalda samarbetspartners som du har tillgång till om du är förvaltningskund eller medlem hos HSB Mölndal. Genom ramavtalen vill vi erbjuda dig trygga och säkra beställningar med hög kvalitet från företag som vi har förtroende för och kontinuerligt utvecklar samarbetet med.

Med våra ramavtal garanteras du rätt villkor och ett marknadsmässigt pris. De leverantörer vi samarbetar med uppfyller våra höga krav för bland annat kvalitetssäkring, hållbarhet, fakturering och säkerhet. Vi utför alltid en leverantörsbedömning innan vi tecknar ett avtal.

– Det kan vara svårt att veta vilken av alla leverantörer man ska anlita. Därför har vi tagit fram ramavtal med leverantörer som vi har god erfarenhet av att arbeta tillsammans med. Både bostadsrättsföreningar, samfälligheter och enskilda medlemmar kan nyttja våra ramavtal, säger Mikael Hjörnhede, chef fastighetsutveckling på HSB Mölndal.

Ett ramavtal reglerar vilka produkter och tjänster en leverantör ska kunna leverera. Det talar också om vilka priser och villkor som ska gälla. Priser, produkter eller tjänster kan dock uppdateras enligt fastställda villkor.

Om du är medlem i HSB har du dessutom tillgång till många andra uppskattade medlemserbjudanden och förmåner. Logga in på Mitt HSB för att ta del av rabatter och förmånliga priser på bland annat bredband, inredning och hotell.

Upptäck HSB Mölndals ramavtal

Är du nyfiken på våra ramavtal? Ta del av alla leverantörer och tjänster här.