Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Se alla föreläsningar från HSBs 100-årsfirande i Göteborg

04 maj 2023 Här nedan kan du se alla inspelade föreläsningar från HSBs 100-årsfirande i Göteborg den 25-27 april.

Föreläsning om framtidens boende

Kalle Sjöstrand, förvaltare på HSB Living Lab, berättar om HSB Living Lab och om framtidens boende. Lär dig mer om några av de över hundra projekt som har startats i huset och hur vi kan bo i framtiden.

Föreläsning om elbilsladdning

David Skarin, projektledare inom energi på HSB Göteborg, håller föreläsning om elbilsladdning för bostadsrättsföreningar. Föreläsningen tar upp installation, säkerhet och vad som är aktuellt i frågan just nu. 

Föreläsning med HSB Göteborg och Göteborg energi

Lizz Wiklund, hållbahetschef på HSB Göteborg och Eric Zinn, hållbahetschef på Göteborg Energi föreläser om hur ztvå av Göteborgs ledande aktörer inom energi- och bostadsmarknaden tar itu med Agenda 2030 och gör verklighet av utsläppsutmaningarna.