Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stort intresse i Haparanda när HSB firade 100 år

14 mars 2023 I måndags samlades cirka 70 ledamöter i Haparandas bostadsrättsföreningar för att fira HSB:s 100 års jubileum. En bostadsrättskväll som innehöll livesamtal, erfarenhetsutbyte och en festlig middag.
Satu Hietala, kund- och medlemsservice i Haparanda tillsammans med Sune Nilsson, ordförande i HSB brf Tigern i Haparanda

Det var stor uppslutning och en festlig stämning på Stadshotellet i Haparanda när styrelseledamöter i bostadsrättsföreningarna i Haparanda samlades för att fira HSB:s 100 års jubileum. På agendan fanns bland annat livesamtal om Hållbar brf – ett verktyg för att hjälpa bostadsrättsföreningar att bli mer hållbara.

- Alla kan inte göra allt men alla kan göra mycket mer. Vi vill inspirera och hjälpa bostadsrättsföreningarna att ta nästa steg i sin hållbarhetsresa, säger Nea Goldkuhl, Hållbarhetsansvarig på HSB Norr.

Kvällen bjöd även på mingel och erfarenhetsutbyte och avslutades med en festlig middag.

Under dagen hölls även öppet hus på HSB Norrs kontor i Haparanda där det bland annat bjöds på fika, tävlingar och filmvisning. Även det var välbesökt och över 70 personer besökte evenemanget under måndagen.

Sune Nilsson, ordförande i HSB brf Tigern deltog både på dagen och på kvällen:

- Allt var så trevligt och positivt och alla var nöjda, både med öppet hus på dagen och middagen på kvällen.