Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Succéstart för trailerturnén!

14 april 2023 Torsdagen den 13 april var det turnépremiär för utställningstrailern. Stoppet ägde rum på Stortorget i Lund i strålande vårväder.
Trailern på Stortorget i Lund

Klockan 11 öppnade dörrarna upp för besökare, men redan en timme innan trailern officiellt öppnade kom en gymnasieklass förbi för att testa VR och lära sig mer om bostadens historia. Därefter var det en stadig ström av besökare i alla åldrar som kom för att prata, ta en kopp kaffe, testa VR, kasta ärtpåsar i sopnedkast och tävla i bospartävlingen. Stämningen var på topp hos både bland besökarna och personal och dagen bjöd på många bra möten och dialoger.

Vi bjöd också besökarna på föreläsningar i mikroformat och Danske Bank fanns på plats. De gav besökarna tips och råd om privatekonomi och sparande.

Stoppet i Lund var det första på trailerns turné och när den stängde klockan 19.00 visade besöksräknaren på imponernade 3.161 besökare. Vi på HSB Skåne lämnade därmed över stafettpinnen till övriga regionföreningar.