Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tillsammans för ljusfest

06 december 2023 HSB brf Kungsbron i Boden bjuder in till ljusfest i mörkaste december. En stämningsfull tillställning som medlemmarna skapar tillsammans på föreningens innergård med tända marschaller, rykande varm glögg och trevlig samvaro.
HSB brf Kungsbron önskar er en riktigt god jul! Från vänster Staffan Norén, Viveka Karlsson, Lena Callne och Ann-Sofi Lövkvist.

Från vänster Staffan Norén, Viveka Karlsson, Lena Callne och Ann-Sofi Lövkvist.

HSB Norr besökte ljusfesten och fick en liten pratstund med styrelseledamoten Ann-Sofi Lövkvist;
- Idén kommer från när jag pratade med en vän i Ånge där deras villaförening hade en typ av ljusfest på hösten och då tänkte jag att det måste vi ju kunna ha här i brf Kungsbron!

Sedan 2018 (med uppehåll för pandemin) har föreningen arrangerat ljusfesten under allhelgonahelgen, men i år tog styrelsen beslutet att bjuda in medlemmarna i samband med första advent och förhöja julstämningen ytterligare.

- Ja i år träffas vi en fredagskväll här på innergården. Alla som kommer har med sig två marschaller som vi tänder tillsammans. Sen släcker vi ner utebelysningen på innergården, det blir så mysigt och stämningsfullt och så bjuder föreningen på värmande glögg och tilltugg.

-  Vi tycker det här är mycket värt, att vi träffas så här lite kravlöst. Man kommer som man är och så hinner man med ett par pratstunder. Dessutom har vi några som är nyinflyttade som får möjlighet att bekanta sig med sina nya grannar. Sen när man känner sig nöjd så går man in till sig och kan fortsätta njuta av ljusfesten, fast från insidan. 

HSB brf Kungsbron önskar er alla en riktigt god jul!