Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tycker du att människor ska klara sig själva? Det tycker vi också.

11 oktober 2023 Under 65 år har We Effect stöttat miljontals människor att gå samman via lokala organisationer för att själva ta sig ur fattigdom. Genom att swisha 150 kr bidrar du till att människor kan sätta mat på bordet och få tak över huvudet.
Afrikansk man står med arbetsredskap över axeln vid grönskande åker. Moses Luka Samaito. Foto: George Kamau.

Under 2022 stöttade HSB We Effects viktiga arbete mot fattigdom med cirka 2,3 miljoner kronor. Nu kraftsamlar vi och uppmanar våra medlemmar att ytterligare bidra till att förändra människors liv. Insamlingskampanjen pågår till och med 31 december 2023.

Swisha 150 kronor till HSBs insamling med We Effect

We Effect arbetar för att människor som lever i fattigdom ska klara sig själva. Men ensam är inte stark. Som utsatt är det mycket svårt att agera på egen hand för att ta sig ur fattigdom. Därför samarbetar We Effect med kooperativa organisationer, det vill säga lokala organisationer som drivs och ägs av sina medlemmar, så att människor kan bli självständiga genom att gå samman och samarbeta. Med fokus på rätten till mat och ett värdigt boende, jämställdhet och klimaträttvisa stärker de organisationerna, så deras medlemmar tillsammans kan förbättra sina liv och kräva sina rättigheter. Att bekämpa fattigdom och hunger är det slutgiltiga målet.

Läs mer om We Effects insamlingskampanj