Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Öppet hus i brf Prismas nya visningsbod

24 november 2023 Välkommen på visning i vår nya visningsbod den 26 november på Krokslätts parkgata 65 – bara en kort promenad från Prismas tomt.

Söndagen den 26 november mellan kl. 12.00 och 13.00 kan du komma på premiärvisning av HSB brf Prismas visningsbod. Vi finns på plats och bjuder på glögg och pepparkakor medan du får möjlighet att kika på vår nya digitala 3D-modell av husen. Titta närmare på planlösningar och andra detaljer i lägenheterna för att inspireras och hitta din framtida drömlägenhet. 

I väntan på visning kan du också kika i vår bostadsväljare för att se vilka lägenheter som finns kvar till salu och var i husen de ligger. Missa inte chansen att bo i HSB brf Prisma!

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar om HSB brf Prisma kan du kontakta mäklare Martin Sigvardsson på Fastighetsbyrån i Mölndal.

Telefon: 076-213 53 34
E-post: martin.sigvardsson@fastighetsbyran.se

Om HSB brf Prisma

På en idag obebyggd tomt på Kämpegatan i Krokslätt planerar HSB för en ny bostadsrättsförening med 58 lägenheter fördelat på två hus. Här kommer en unik arkitektur skapa nya möjligheter i en modern förening där hållbarhet står i fokus.