Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

We Effect får HSB Södertörns julklappar

22 december 2023 Idag lever var nionde människa på jorden i hunger. Samtidigt blir det alltmer utmanande att få maten att räcka till när klimatet drastiskt förändras. Det är något som vi på HSB Södertörn vill och ska hjälpa till att förändra till det bättre. Istället för julklappar skänker vi därför varje år en julgåva till We Effect.

Genom att samarbeta med kooperativa organisationer ser We Effect till att fler människor kan försörja sig och ställa mat på sitt eget bord. Verksamheten stöttar människor i kampen mot hunger, fattigdom och klimatförändringar.

Arbetet med att stötta We Effect pågår under hela året och vi inom HSB uppmärksammar deras viktiga arbete vid alla tillfällen som ges. Under jultider känns det extra viktigt för mig och mina medarbetare att skänka såväl en tanke som att ge ett bidrag till människor som lever i utsatthet.

Eftersom HSB firat 100 år i år har vi på HSB Södertörn också lyft We Effects arbete under vårt jubileumsår. Det har lett till att vi tillsammans med vår årliga julgåva skänker närmare 100 000 sek till behövande. Tack för att ni är med gör skillnad till det bättre.

Avslutningsvis vill jag också framför mitt och mina medarbetares varma tack för i år och önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Jimmy Bergman, vd HSB Södertörn