Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Södertörn stöttar innovation och hållbarhet!

29 april 2024 På HSB Södertörn är vi stolta över att vara en del av en hållbar framtid och att vi har möjlighet att stötta unga entreprenörer som delar vår passion för miljön. Vi tror på kraften hos innovativa idéer och deras potential att skapa verklig förändring.

Genom att stödja unga entreprenörer som arbetar med hållbarhet och miljö, som UF-företagarna från Bromma gymnasium med deras produkt SolidOil, bidrar vi till att främja nya lösningar som gynnar både samhället och planeten. Vi ser fram emot att supporta och samarbeta med drivna UF-företagare för att bidra till att forma en framtid som är både grönare och mer hållbar.

SolidOil är en produkt som erbjuder en enkel och smidig lösning på ett vanligt problem - hur man hanterar använda matfetter på ett miljövänligt sätt. Produkten effektivt stelnar matfettet efter matlagning, vilket förhindrar att det hamnar i avloppssystemen och orsakar fettproppar. Genom att använda SolidOil bidrar man inte bara till att skydda avloppssystemen utan också till att främja en mer hållbar hantering av matfett i köket.

Med stor glädje delar vi den fantastiska nyheten att SolidOil har segrat i den regionala finalen inom Stockholm stad i kategorierna "Årets Vara" och "Årets Innovation"! Deras framgångsrika insatser har kvalificerat dem för att delta i SM i Ung Företagsamhet.

Mellan den 28-29 maj kommer SM-mässan att äga rum på Älvsjö mässan, där UF-företag från hela Sverige, inklusive SolidOil, kommer att delta. Vi uppmanar alla att besöka deras monter och ta del av deras spännande projekt och produkter. Denna mässa är en viktig mötesplats för innovation och entreprenörskap, och SolidOil ser fram emot att knyta nya kontakter och hitta potentiella samarbetspartners och sponsorer.