Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny tjänst sparar tid och pengar för föreningar

19 februari 2024 Att hyra in en skylift för att inspektera taket kan vara både dyrt och besvärligt. Med HSB Norrs nya hållbara tjänst Takinspektion med drönare får ni inte bara högkvalitativa bilder och videor över era tak och rännor, ni sparar samtidigt både tid och pengar.
Drönarpiloten John Normark, HSB Norr Fastighetsservice Skellefteå

Genom regelbundna takinspektioner kan potentiella problem identifieras i ett tidigt skede, vilket minskar risken för kostsamma reparationer. Drönarpiloten granskar hängrännor, takpannor och hela taket enligt era önskemål. Ni får en komplett bild av fastighetens tak, vilket underlättar planering och beslutsfattande kring eventuella reparationer.

Vid en drönarinspektion står piloten tryggt på marken samtidigt som han filmar taket ingående. Har föreningen flera byggnader som ska inspekteras går det snabbt att förflytta sig från en byggnad till en annan.

- Det är jättekul att vi kan erbjuda den här tjänsten till våra föreningar i Norr. Det är en tjänst som besparar dem både tid och pengar, säger Henrik Hellberg teamchef Fastighetsservice i Skellefteå.

Här kan du läsa mer om tjänsten