Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB CRIBS by Ellen Bergström och Niclas Lij

29 januari 2020 Influencerparet Ellen Bergström och Niclas Lij flyttar in i en av HSBs nyproducerade bostadsrätter för att göra sig redo för en av livets stora förändringar: att få barn!

Under minst sex månader kommer paret att bo i den nybyggda fyrarummaren som ligger i Blåsut i Stockholm. Skådespelaren Ellen Bergströms och före detta Bachelor-deltagaren Niclas Lijs gemensamma barn är beräknat till våren.

– Vår förra lägenhet var inte alls barnanpassad med tre trappor upp till lägenheten utan hiss och med ett litet badrum utan plats för skötbord. Magen växte och jag började verkligen få panik, skriver Ellen Bergström till sina följare på Instagram.

Följ parets testboende i HSB på Instagram (@ellenbergstrom och @niclaslij) eller på hsb.se/inflyttningsklart