Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSBs bostadsrapport från Miljöpartiets kongress

16 maj 2016 Hur går det egentligen med de pågående bostadspolitiska samtalen mellan partierna? Vad kan regeringen lära sig av Göteborg? Och vem blir ny bostadsminister efter Mehmet Kaplan? Det var några av de frågor som vi ville ha svar på när HSB deltog på Miljöpartiets kongress i Karlstad i helgen.

HSB var även där för att diskutera om hur vi tillsammans kan skapa det goda boendet. Och berätta om HSB 100, vår nya satsning på innovativa och ytsmarta lägenheter med en prislapp som ger fler en chans att flytta in.

Vi intervjuade en handfull ledande MP-politiker om hur de ser på läget inom bostadspolitiken.
Här nedan kan man se intervjuer med följande Miljöpartister Per Bolund, finansmarknads-, konsument- och biträdande finansminister samt tf bostadsminister, Alice Bah Kuhnke, kultur- och demokratiminister, Ulf Kamne, kommunalråd Göteborg, Emma Hult, bostadspolitisk talesperson, Jakop Dalunde, riksdagsledamot.      

Alice Bah Kuhnke

Per Bolund

Emma Hult

Jakop Dalunde


Ulf Kamne