Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi byter telefonnummer 1 april

16 mars 2020 Den första april är det dags för oss att byta telefonisystem. Vi går över till en mer modern lösning via Telia. Leverantörsbytet innebär att vi byter vårt växelnummer och felanmälningsnummer till:
010-442 40 00

Det här är en gemensam HSB-lösning som används av många HSB-föreningar i hela Sverige. I och med bytet kan vi samverka och hjälpa varandra. Vår tillgänglighet ökar med hjälp av modern teknik som i den här lösningen dessutom ständigt utvecklas.Systemet erbjuder även Call Back till den som ringer på växelnumret. Det innebär att ni som kunder inte behöver sitta i telefonkö utan vi ringer upp när det är er tur. Ett bra sätt att spara tid!