Så använder du HSBs varumärke

HSB är ett starkt och välkänt varumärke som vi värnar och vårdar ömt. På den här sidan beskriver vi vad som gäller kring användandet av vår logotyp, färger, bilder och typografi. 

Material för nedladdning:

Allt material gällande grafisk profil på HSBs mediabank (för dig som är anställd eller har särskild inloggning)

HSBs logotyp är en viktig bärare av varumärket. Logotypen består av ordmärket HSB, figurmärket skölden och devisen ”HSB – där möjligheterna bor”. Vi använder denna logotyp som avsändare i all vår kommunikation.

Logotyp

HSBs logotyp är en viktig bärare av HSBs varumärke. Logotypen består av ordmärket HSB, figurmärket skölden och devisen ”HSB – där möjligheterna bor”. Vi använder vår gemensamma logotyp som avsändare i all vår kommunikation.
Logotyp för nedladdning.

Grafisk profil

Vår gemensamma grafiska profil består av ett modernt formspråk, effektiva typsnitt och bilder och filmer som är anpassade för skiftande mediekanaler. Genom att använda profilen i vår kommunikation lyfter vi kvalitetskänslan och personligheten i vårt varumärke.
Till profilmanualen.

Färger

Färgerna är en stark parameter som definierar ett varumärke. Konsekvent använda ger dom en tydlig signal att det är HSB som är avsändare. Våra huvudfärger härstammar från skölden för att påvisa vår historik och vår färgpalett är bredare än tidigare för att skapa mer flexibilitet.
Här kan du läsa mer om färgerna och ladda ner vår färglathund.

Varumärke

HSB är ett starkt och välkänt varumärke. Detta förtroende måste vi inom HSB förvalta, utveckla och hela tiden fortsätta att förtjäna. Allt vi gör, allt vi säger och hur vi förhåller oss till varandra, våra kunder, våra intressenter och vår omvärld påverkar varumärket HSB.
Vårda vårt varumärke.