Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

HSBs sköld - en värdehöjande symbol

En bostadsrättsförening med HSBs sköld på sin fastighet och HSB i sitt namn borgar för trygghet och långsiktighet – något som ökar värdet på bostäderna. HSB är ett starkt varumärke som vi tillsammans både ska vårda och dra nytta av.

Sköld på fastighet

Det här är en hjälp och service för de bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB. Tanken med informationen på dessa sidor är att underlätta och stötta ert arbete med att använda och att stärka HSBs varumärke på bästa sätt. Till förmån för er själva och för alla andra medlemmar i vår organisation.

Här kan ni bland annat:

  • Få information om hur ni får använda HSBs varumärke
  • Ladda ner mallar för anslag etc
  • Beställa sköldar, profilmaterial och trycksaker

För mer information logga in på Mitt HSB via hsb.se.

Har du frågor?
Du kan gärna vända dig till HSB Riksförbund för att få råd om hur du hanterar varumärket, kontaktperson hittar du här.

Dags att ge HSB-skölden lite extra kärlek

HSB har nu funnits i 100 år och vi är stolta över vårt trygga varumärke. Fasadskölden är en fin bärare av varumärket, så nu kan det vara ett gyllene tillfälle att se över alla HSB-sköldar som finns över hela landet. Kanske har er bostadsrättsförening sköldar som behöver tvättas, hängas om eller rent av bytas ut? Kontakta er regionala HSB-förening för mer information.