Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mitt HSB – ditt inloggade läge hos oss

Mitt HSB är till för dig som har en relation med HSB Skåne, antingen du är mäklare, styrelseledamot, boende eller bostadssökande. Du loggar enkelt in med BankId eller lösenord här på hsb.se och kan i ditt inloggade läge hantera dina ärenden. Välkommen in!

Flera fördelar med Mitt HSB

  • Separata vyer för 'Mina sidor' och 'Mitt uppdrag'.
  • Ekonomiska grafer för en tydlig överblick över föreningens ekonomi.
  • Egna anpassningsbara genvägar på startsidan.
  • Möjlighet välja vilka kategorier av Att-göra händelser som visas eller inte visas. För att få den information som är relevant för sin roll.

Så loggar du in

Logga in med BankId eller med ditt personnummer (ååmmddnnnn) som användarnamn och lösenord. Om du saknar lösenord kan du beställa ett nytt genom att välja 'Glömt lösenord' på inloggningssidan.

Problem att logga in?

Skicka ett meddelande till kundtjanst-skane@hsb.se.

Mina sidor i Mitt HSB

I vyn "Mina sidor" hittar du allt som rör ditt boende. Bostadsinformation, avier, felanmälan och blanketter för såväl hyresgäster som bostadsrättshavare.

Bor du i bostadsrätt kan styrelsen skriva meddelanden och dela dokument och kalenderhändelser med dig som boende.

Mitt uppdrag

I vyn "Mitt uppdrag" har du tillgång till en rad e-tjänster för dig som styrelseledamot. Här kan du hålla koll på föreningens ekonomi, godkänna överlåtelser och göra felanmälan för fastigheten. Du kan även dela dokument med styrelsen och föreningens medlemmar och ta del av medlemserbjudanden från HSB.