Information och gott nytt år

25 december 2019 Nu är 2019 slut och ett nytt spännande år väntar. Vi avslutade med luciatåg och framtidshopp om förnybar el men vi börjar tyvärr med felaktiga avier som säkert strular till det för några.

Inför varje kvartal får vi alla 3 avier med avgifterna vi ska betala. För januari, februari och mars gick det dock snett i något system. HSB har meddelat att vi ska betala Januariavin som vanligt och förvänta oss två nya avier för februari och mars. Dessa kommer på PAPPER så ni som kör e-faktura via internetbank ombeds radera februari- och marsavierna. Dessa avier kommer dessutom att ha ett snäpp högre belopp då avgiften har höjts. Kontrollera era avier att de är korrekta.

Styrelsen har också gått ut med en ny informationslapp, sådan vi sätter på varje hissdörr, och finns som vanligt att ladda ner här på hemsidan. Vi vill trycka lite extra på den för att den innehåller en del viktiga saker som nycklar och hur många det ska finnas.

Tyvärr så saknar vår förening fortfarande en valberedning. Inför stämman i maj 2020 så bör någon av er ha tagit tag i det och bildat en valberedning. Har ni frågor om hur så kontakta oss i styrelsen så hjälper vi er. 

Styrelsen önskar er alla ett riktigt gott nytt år.