Ny styrelse

04 juni 2021 Stämman är nu genomförd och en ny styrelse har kommit på plats. Större delen av styrelsen är helt ny men vi har nu landat ganska bra och saker har redan börjat falla på plats.
Bild på fem tomma stolar

Stämman är nu alltså genomförd genom poströstning. Styrelsen har konstituerat sig och vi är nu nio stycken inklusive en suppleant. På grund av yttre omständigheter kunde dock inte föreslagen ordförande åta sig uppdraget. Dilemmat löstes genom att vice ordförande går in som tillförordnad ordförande. Detta gäller fram till nästa stämma.

Protokollet från årsstämman finns nu att ladda ner från HSB portalen. En ny så kallad trapphuslapp finns också uppsatt i inglasade anslagstavlan där alla styrelsemedlemmarna finns.

 

Vi skulle vilja påminna om att dåvarande ordförande-, vice ordförande- och sekreterare från föregående styrelse in längre sitter i styrelsen. Det är alltså tre riktigt tunga poster som nu helt ersätts och det kan ta lite tid innan alla bitar fallit helt på plats. Det är mycket att lära och många att lära känna.