Nomineringsblanketter

13 april 2021 Poströstning är nytt för många, men det är enklare än vad man tror. Tänk dock på att dina nomineringar MÅSTE vara inlämnad SENAST FREDAG 16 APRIL.

Poströstningen sker i två steg.

Steg ett var att ni nu fått hem valberedningens förslag och för att den demokratiska processen ska fungera så är det nu du har möjlighet att nominera någon eller dig själv till kommande styrelse. Du ska skicka din nominering till vår förvaltare Camilla på camilla.olofsson@hsb.se eller lämna den själv på HSB. Det finns blanketter för detta, men blir det problem borde ett handskrivet papper fungera lika bra.

Steg två är ännu ett utskick som innehåller stämman i skriftform. Det kommer att bestå av ett antal punkter där du ska kryssa i t.ex JA eller NEJ på olika frågor. Mer information vart du ska lämna din poströst kommer att finnas i det utskicket.

Mitt HSB där blanketterna finns är krånglig så därför har vi lagt upp blanketten för nominering här i två olika format. Digital och analog. Fyll i och skicka in den digitala. Den analoga skriver du ut och går med till HSB om du saknar e-post.