Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Kattvikskajen

Kattvikskajen

Kattvikskajen, Hudiksvall
Kommande projekt - anmäl ditt intresse nu!
Vill du dricka ditt morgonkaffe på en balkong mot havet? Välkommen att anmäla ditt intresse för HSB på Kattvikskajen. Prel. säljstart 2024.
På Kattvikskajen planerar vi bostäder för dig som vill dricka ditt morgonkaffe med utsikt mot havet, för dig som vill utnyttja dagens alla soltimmar i mer än bara ett balkongläge och för dig som vill ha nära till både centrumkärna och till resecentrum. För dig som vill njuta av livet så mycket det bara går!

För att visualisera hur vi tänker oss Kattvikskajen har vi "lånat" ett par bilder från ett tidigare genomfört HSB-projekt vid havet. Fasadbilden visar hur den T-formade arkitekturen öppnar upp mot vattnet och ger garanterad havsutsikt från balkonger och uteplatser. Terrassbilden visar på möjligheter till fina kaffestunder mot havet.

Lägenheterna får öppna luftiga planlösningar med stora fönster för bästa ljusinsläpp, generösa förvaringsmöjligheter, inredning av god kvalitet samt inte minst tillgång till hiss samt till parkering utanför husen.

Med sitt fantastiska havsnära - och centrumnära - läge bjuder Kattvikskajen på unika boendekvaliteter. Frågan är om det går att hitta en finare plats att bo på, än här? Eller ett bekvämare boende, utan bekymmer med renovering, snöskottning eller branta trappor?

Bosparare har möjlighet till förtur
Du som anmäler intresse för projektet (se blå knappen på denna sida) kommer också att hållas uppdaterad om utvecklingen via digitala nyhetsbrev.
Ett tips, som bosparare har du möjlighet till förtur att välja lägenhet när försäljningen startar.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser (även om de som tur är oftast inte inträffar):

- Avbokningsskydd
- Tillträdesskydd
- Bokostnadsskydd
- Prisfallsskydd
I pdf:en, som du hittar under rubriken "Ladda ner", kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring.
bild på Jennie Eliases
Kontakt
Jennie Eliases
Försäljningsansvarig, HSB Projektpartner
Kommande projekt
Antal bostäder33
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea62 - 124 kvm
Trygghetsförsäkring

Bilder

Mer info

Kontakt

Jennie Eliases

Jennie Eliases Försäljningsansvarig, HSB Projektpartner

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse