Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
ÖSTERMALMSPARK_Kristianstad_1920x1080px(1)

Östermalmspark

Östermalmspark, Kristianstad
Östermalmspark kommer att säljstartas till våra bosparande medlemmar upp till två veckor innan försäljningen startar för intressenter som ej är bosparande medlemmar.
Är du inte redan bosparare men vill försäkra dig om att hinna bli det så att du kan vara med när vi släpper informationen till bospararna? Än finns det tid. Du blir bosparare på https://www.hsb.se/bospara, men glöm inte att du måste blir medlem innan du öppnar ditt bosparkonto du hittar all information på hsb.se.
Centralt läge med Engelska parken som närmaste granne!
Mitt i centrala Kristianstad planerar HSB Skåne att bygga ca 75 bostäder. Här har du nära till allt!
I Östermalmspark i Kristianstad pågår en omfattande utveckling. Här planerar HSB Skåne att bygga ca 75 bostadsrätter. Området ligger i Kristianstads absoluta centrum och HSB Skånes produktion kommer att komplettera de ABKs ca 300 hyresrätter med ungefär 75 bostadsrätter. Här bor du mitt i centrala Kristianstad med all möjlig service inom räckhåll.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Malou Nordgren
Försäljningsansvarig, HSB Skåne
Kommande
Antal bostäder77
Antal rum1 - 4 rum och kök

Bilder

Kontakt

Försäljningsansvarig, HSB Skåne

Försäljningsansvarig, HSB Skåne

Om området

Omgivning

Det gamla sjukhusområdet i Kristianstad kommer att omvandlas till ett attraktivt bostadsområde med ett grönt stråk som löper rakt igenom området. Här bor du mitt i centrala Kristianstad, nära till shopping, service och stationen. Ett fantastiskt läge mitt i stan, men på ett lugnt läge där du kan blicka ut över den Engelska parken. I Engelska parken kommer det att finnas sittplatser i det gröna och möjlighet för barnen att leka. I anslutning till den Engelska parken finns även den nyanlagda dagvattenparken som kommer att ha möjlighet att klara av att hantera, rena och fördröja regnvatten upp till ett omfattande skyfall likt 100-årsregn.

Service

Som boende mitt i Kristianstad har du nära till allt!
På andra sidan kanalen, bara två minuter till fots, ligger Galleria Boulevard, här hittar du allt från mindre mataffär, klädbutiker och apotek till restauranger och ännu mer shopping.
På tre minuters cykelfärd når du Kristianstads station för resa vidare ut i skåne, Sverige och Världen.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse